Spice Girls Coverband  thumbnail

Spice Girls Coverband

Published May 04, 23
6 min read

Coverband Switch

Hapjes voor uw sixties feest Het eten en drinken was eenvoudig in de jaren ’60. De fonduepan hoorde er echt bij in die tijd. Wanneer u ruimte en plaats hebt kun u deze plaatsen in een apart hoekje. U hoeft niet echt uit te pakken met vlees maar een kaasfondue of chocoladefondue (al weten we niet of dit laatste er in de jaren ’60 al was) kan perfect.

Verder serveerden men op feestjes blokjes kaas (aan een prikkertje!) met een augurkje of zilveruitje. allround coverband. Evenals de plakjes (lever)worst en nootjes waren populair. Bitterballen! Vergeet deze zeker niet. Een grote schaal met bitterballen mét mosterd stond vrijwel op ieder feest. Minihamburgertjes doen het ook goed, want de eerste Mc, Donalds opende in Amerika zijn deuren.

Maak het af met een kers en geniet van uw Emma Peel cocktail! Wat past er nu perfect bij een sixties feest? Wat maakt het hippie- en onbezorgde gevoel echt compleet? Juist, het Volkswagen busje. In de jaren ‘60 en ‘70 gingen de hippies massaal met deze busjes aan de haal (soul coverband).

Haal korte fragmenten uit liedjes van de jaren ’60. Wie weet de meeste fragmenten te raden? U kunt het in groepjes spelen maar individueel is natuurlijk ook een optie. soul coverband. Klaar met de fragmenten raden dan kunt u de karaoke set tevoorschijn halen. Zing mee met de muziek uit de jaren ’60.Het sixties gevoel komt vast en zeker helemaal weer naar boven bij uw gasten. Dit is juist een goed idee voor wanneer het feest al wat in een later stadium is. Speel Twister! Twister werd ‘geboren’ in de jaren ‘60. Laat uw gasten aan het eind van de avond naar huis gaan met een kralenketting.

Deze werden in de jaren ’60 zelfgemaakt en waren ontzettend populair. Zet een tafel klaar met kralen en draad en uw gasten kunnen zelf een love bead maken. Vriendschapsarmbandjes maken. Helemaal hip in de jaren ’60 en iedereen deed het, de felgekleurde armbandjes - soul coverband. U kunt op het internet kijken voor patronen.

Queen Coverband Leeuwarden

Het is misschien wel een idee dat er iemand is die handig is in het knopen van vriendschapsarmbandjes. Kortom genoeg ideeën, inspiratie om een geweldig feest te organiseren. coverband feest. Invloeden van de jaren ‘60 blijven ook nu nog steeds aanwezig. Kijk maar eens naar de bands van nu, ze laten zich steeds meer inspireren door bands uit de sixties, bijvoorbeeld The Beatles - soul coverband.

U bent dus helemaal in stijl wanneer u een sixties feest organiseert. Met deze 9 tips hopen we u een handvat aan inspiratie en ideeën te hebben gegeven. Op deze manier kunt u met collega’s, vrienden, familie en gasten een onvergetelijk sixties feest realiseren. Er zal vast en zeker na afloop nog lang nagepraat worden over hoe gaaf het was.

Bij een barbecue denken veel mensen gelijk aan vlees. En ja, natuurlijk mogen de spiesjes, burgers en worstjes niet ontbreken, maar het is óók heerlijk om vis en groenten te grillen. Komen er vegetariërs? Dan kun je bijvoorbeeld lekkere groentespiesjes maken of halloumi (een soort kaas) grillen. Ook een frisse salade mag niet ontbreken op tafel (soul coverband).

Maak een lijstje met welke marinades, salades en drankjes je zelf wilt maken en schrijf alle ingrediënten op. Maak de lijst af met alles wat je verder nodig hebt (soul coverband). Veel dingen kun je een dag van te voren al kopen en voorbereiden. Salades, kruidenboter en het vlees marineren (is zélfs beter) kun je de avond van te voren vaak al doen.

Eigenlijk gebeurt het bijna altijd dat mensen veel te veel inkopen en daarna met een berg vlees blijven zitten. Zonde! Daarom helpen wij je op weg met een handige richtlijn. Reken per (volwassen) persoon zo'n 4 stukjes vlees/vis/vegetarisch en voor kinderen kun je er één stuk bij optellen. Hoeveel drank je nodig hebt hangt af van hoeveel jouw gasten drinken.

Onze partytenten zijn ervoor gemaakt om al snel een gezellige (afgesloten) ruimte te creëren. Een huiskamer kan uiteraard ook prima gebruikt worden. Belangrijk is dat de ruimte vooral niet te groot is. Leegte in je ruimte is dooddoener nummer één. Probeer dus een zo goed mogelijke inschatting te maken van het aantal mensen dat er komt in verhouding tot de ruimte die je beschikbaar stelt.

Coverband Kees

Het ene feestje vraagt meer ruimte per persoon dan het andere. Essentieel voor een goede sfeer is de verlichting. Zorg ervoor dat het niet te donker is, maar ook vooral niet te licht, je wilt er geen operatiezaal van maken. soul coverband. De felheid van het licht is daarbij erg belangrijk. Wil je verzekerd zijn van goede verlichting? Speciale feestverlichting kan hierbij uitkomst bieden! Daarnaast ontbreken ook disco- en hanglampen uiteraard niet in ons assortiment! Iets wat op ieder fatsoenlijk feest uiteraard niet mag ontbreken is muziek.

Let ook hierbij op wat het doel is van je muziek. Moet de muziek fungeren als gezellige achtergrondmuziek waar mensen de tijd hebben om met elkaar te praten of wil je de muziek juist zodanig dat je gasten de hele avond kunnen dansen? In het laatste geval is het wel zo handig om eventuele omwonenden vooraf op de hoogte te stellen, dat voorkomt vaak een hoop ellende… In beide gevallen kan een geluidsset je goed op weg helpen.

Wanneer je gasten kou staan te lijden is de lol er vaak al snel af. Zorg er daarom voor dat het lekker warm is (soul coverband). Zowel in de winter als in de zomer kan het vooral ‘s avonds behoorlijk fris zijn. Vanuit ons assortiment zijn daarom allerlei verschillende warmtebronnen te huur.

Indien u hierover geadviseerd wilt worden helpen wij daar natuurlijk graag bij! Een lekker hapje en een drankje zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Honger en kou kunnen uw feestje sneller verpesten dan u “sfeer” kunt zeggen. Dat willen we natuurlijk niet, zorg daarom altijd voor genoeg te drinken en afhankelijk van het tijdstip een passende versnapering.

Een leuke aankleding zorgt voor gezelligheid en voorkomt leegte. Ook hier is het belangrijk vooraf goed te bedenken wat het feest uit moeten stralen. Voor zowel chiquere aangelegenheden als de meer casual feestjes kunnen wij u van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan statafels met bijbehorende tafelrokken of zelfs een echte rode loper! Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden om een feestje tot een bruisend en sfeervol geheel te maken.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

Latest Posts

Afzetpaal Ketting

Published Aug 01, 23
9 min read

Afzetpaal Buiten

Published Aug 01, 23
1 min read

Stream Coverband

Published Aug 01, 23
10 min read